Uitnodiging Thema avond Mobiliteit & Parkeren

Blauwhoed nodigt u – als ontwikkelaar van S’MAAK – hierbij uit voor een online participatie avond op woensdag 14 oktober a.s. om 19.30 uur.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de informatiebijeenkomst op 15 juli en de eerste bijeenkomst in de reeks van thema workshops die voor de ontwikkeling van S’MAAK gepland staan.

Tijdens deze participatiebijeenkomst gaan we samen in gesprek over het thema

Mobiliteit & Parkeren. We praten u bij over de toekomstige situatie op de kavel van S’MAAK en horen graag wat er bij u en in de wijk speelt. 
Onderwerpen tijdens deze online bijeenkomst zijn:

  • Mobiliteit en Parkeren in S’MAAK
  • Hoe werkt deelmobiliteit door Juuve

Tijdens de bijeenkomst is voldoende ruimte voor vragen en inspraak. Informatie wordt na de bijeenkomst op de website van S’MAAK gedeeld.
 
Vanwege de coronamaatregelen zal deze bijeenkomst een online bijeenkomst zijn, te bereiken via: https://blauwhoed.citizenlab.co/workshops/smaakmobiliteit

Ook kunt u zich registeren op ons participatieplatform, op deze manier blijft u op de hoogte van wat er speelt en kunt u uw mening delen. Via onderstaande link kunt u een profiel aanmaken: https://blauwhoed.citizenlab.co/nl-NL/

Let op: om aan deze bijeenkomst deel te kunnen nemen, dient u te beschikken over desktop apparaten/laptop met Google Chrome als internetbrowser.

Wat?                 Participatiebijeenkomst S’MAAK
Wanneer?       Woensdag 14 oktober  19:30-21.00 uur
Waar?              Bij u thuis via online platform; zie bovenstaande link

Over dit bericht

  • Geplaatst op 2 oktober 2020
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling