Uitnodiging participatie middag ondernemers

Denk mee over en met ondernemers in S’MAAK Schiedam via de online participatie middag op maandag 18 januari 2021 om 15:00 uur.

Op de begane grond aan het Stationsplein zijn er enkele commerciële units in S’MAAK beschikbaar voor ondernemers. We zijn dan ook op zoek naar Schiedamse Smaakmakers die eventueel interesse hebben om zich te vestigen in deze nieuwe eye-catcher.

Om bestaande ondernemers rondom het Stationsplein bij te praten over het plan en in gesprek te gaan over de mogelijke invulling van de plint, vindt er een online participatie middag plaats. Denk mee over en met ondernemers in S’MAAK Schiedam via de online participatie middag op maandag 18 januari 2021 om 15:00 uur.

Tijdens de bijeenkomst is voldoende ruimte voor vragen en inspraak. Informatie wordt na de bijeenkomst op de website van S’MAAK gedeeld.

Vanwege de coronamaatregelen vindt deze bijeenkomst online plaats en is te bereiken middels deze link.

Ook kunt u zich registeren op ons participatieplatform, op deze manier blijft u op de hoogte van wat er speelt en kunt u uw mening delen. Maak hier alvast uw profiel aan.

Let op: om aan deze bijeenkomst deel te kunnen nemen, dient u te beschikken over desktop apparaten/laptop met Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge als internetbrowser.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 23 december 2020
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling