1
  • De negende reus van Schiedam

S’MAAK, De negende reus van Schiedam

Als je aankomt op Schiedam Centraal wordt je aandacht direct getrokken naar de in het oog springende molen. Als je iets dichterbij komt wil je er alleen nog maar neerploffen onder het genot van een borrel of een kop koffie. Je voelt, proeft en ziet Schiedam! Welkom bij S’MAAK.

Benieuwd naar het eerste ontwerp? Bekijk hier de panelen.

S’MAAK geeft Schiedam de iconische stadsentree waar zij recht op heeft als historische jeneverstad met de hoogste molens ter wereld. Het nieuwe gezicht dat zo uitgesproken is dat iedereen weet dat je in Schiedam bent. De iconische vorm van de Schiedamse Molens is daarbij de inspiratiebron geweest voor de vormgeving.

Kom wonen en/of ondernemen in deze eigentijdse molen, op deze centraal gelegen en goed ontsloten plek. Met een grote verscheidenheid aan woningtypen – van studio tot werkwoning, (gezins)appartement tot penthouse variërend in omvang en oriëntatie – is er een ruime keuze. Met als gemene deler: de kwaliteit. Van de plattegronden, de buitenruimtes, de afwerking, duurzaamheid en de slimme inbedding in het gebouw; over alles is tot in de puntjes nagedacht.

S’MAAK wordt verder vorm gegeven door middel van thema- en co-creatie bijeenkomsten. Wil jij jouw smaak met ons delen? Schrijf je dan snel in!

De locatie van S'MAAK